Hürriyet

14 Mart 2012 Çarşamba

Spring Make Up- Bahar Makyajı


Sezonun değiitiği şu günlerde herkesler garddobunu değiştirme, eskileri gözden geçirme ve sezonun gözdelerini ele geçirme derdinde.. Elbetteki sadece kıyafet,takı ve ayakkabılarla değil saç, koku ve makyajlada yakip etmeliyiz. Merak edenler toplaşıversin bakalım :):)


Herzaman olduğu gibi havaların ufak ufak bir güneşli bir yağmurlu olduğu bugünlerde de bahar makyajı ilk etapta yapacaklarımız. Daha sonra sezon makyajlarımız karşınızda olacak :P

Podyumlarda abartı makyaja rastlamadık hiç.. Naturel, doğal herkese yakıştırdığım makyaj tarzı vardı hep.. 
havalar ısındıkca eminim çok daha naturelleşicek.. :) Hatta benim gibi üşengec olanlar "Amaaann bu sıcakta makyaj mı yapılır yeeaaa" diyerek atacak kendini dışarı :) ama yinede tüyoları vermekten geri kalmayalım diyenlerdenim :):):)



Bahar makyajında genellikle gözlerde hareketlilik oluyor. yani Gözlerimize farı renkli göz kalemlerini hatta eyeliner'ları sürüyoruz. Aman renklere dikkat! Özellikle far kullanacaksak. koyu renklerden kaçmalıyız.yaz renkleri en olmadı doğal makyaj istiyorsak yüzümüze en uygun olan ten rengini seçmeliyiz.





Fazla olmamakla birlikte naturel olup sadece yanakları vurgulamak isteyenler ise tenlerinin 1 ton koyusu allığı seçmeliler. sonucta kimse yüzüne çamur atılmış gibi durmak istemez..




En sevdiğim ise sadece dudaklara odaklanmak.. Rujla vurmak.. doğru ruj rengi ile muhteşem bir makyaj çıkıyor ortaya..




Yüzün geneline yayılmış makyaj ise gerek kıyafete gerekse havaya uygun kullanımda oluyor. Ve en önemlisi sabah işe giderken kuaförden çıkmış gibi görünmüyorsunuz. Yani makyajınız makyajlıktan çıkıp boya olayına girmiyor. Kararında ve hoş görünümlü oluyor. 







Enkısa zamanda görüşmek dileğiyle :)
sevgiler 



Hiç yorum yok:

About